Capital Bank | Financial Innovation

Предности на Брз онлајн кредит

Аплицирај тука и добиј одговор за 30 минути!

0% Камата

Брза исплата во рок од 24 часа

Без жиранти


За нас

Капитал Банка АД Скопје е банка специјализирана за понуда на банкарски услуги за микро, мали и средни компании, банкарство на мало, депозитно работење, домашен и меѓународен платен промет, приватно и електронско банкарство, понуда на портфолио картични продукти, јавно финансирање, корпоративно финансирање и финансирање на недвижности, финансиски операции итн.

Започнува со работа во 1996 година, како Интернационална приватна банка, за во 2007 година да стане дел од Alfa Finance Holding, водечкa индустрискa и финансискa групација во Република Бугарија, ребрендирајќи се во Капитал Банка АД Скопје.

Денес зборуваме за 20 години финансиска иновација, доверба, стабилност и посветеност кон клиентите!


Документи за апликација

*Задолжителни документи за аплицирање кои е потребно да ги испратите по првичното одобрување од кредитниот референт кој ќе Ве контактира еден час по Вашето аплицирање.
Ве молиме, следете ги инструкциите од Вашиот кредитен референт.